Mål 2010

Hedvig

2010 har börjat lite dystert för mig med stundande arbetslöshet som istället blev sjukskrivning när jag landade på handleden i en snowboardvurpa. Men då kan det ju bara bli bättre, eller hur? 😛

Jobb: Få ett biologjobb och då allra helst nåt som varar längre än några månader. Just nu är det sjukpenning som gäller, sen a-kassa, men tänk vad underbart att få ett jobb med något jag VILL jobba med och med en vettig lön 😀

Agility: Vi har startat en studiegrupp här i Linkeboda som heter Mental träning! Målet med gruppen är att bli bättre på att fokusera och prestera på tävling, helt enkelt att bli en bättre handler, att bli bättre på att skapa mål och att leva upp till dom. En annan väldigt bra grej är att vi lär känna varandra bättre i vår grupp och kan då bli bättre på att stötta och hjälpa varandra med att till exempel fokusera på det positiva i ett lopp! Det här känns jätekul och jag är övertygad att jag kan bli en bättre tävlande med en bättre mental inställning i varje lopp!

Träning: Jag hade tänkt köpa ett halvårskort på Friskis och svettis nu efter nyår, men nu får det vänta lite. Men när handen är bra, DÅ 😀 ! Målet är mer allmän träning, lite mer styrka och att gå ner de ca 2 kg som ramlat på mig sen jag slutade gå på jobbet…

Troll

Agility: Fortsätta plocka pinnar som resultatmål! Jag vill upp i 3an nu 😉 och upp i minst 2an i hoppklass! Prestationsmål är att fila på rivningarna och handling, det är där vi behöver träna! Bättre känsla i loppen, fler lopp med WOW-känsla!

Lydnad: Det börjar ju bli lite fånigt att skriva lydnadschampionat men jag vill ju ha det! Och jag vet att vi kan, bara jag ger mig 17 på att träna! Det SKA gå ju!

Vallning: Om vi stannar i Linkan så vill vi ju ha får i sommar. Och då ska vi få till avstånd, raka drivningar och snygga delningar OCH att tävla mer i IK1.

Monster

När det gäller Monster så tänker jag inte sätta upp några resultatmål i år, däremot ska vi börja träna mer målinriktat. Hittills har Monster mest fått vara bebis, men han kan egentligen en hel del bra grejer som inkallning ÄVEN med rådjur som störning, ligg, sitt, stå, ställa sig i en låda, på en pall och att gå strålande fot väldigt korta stunder. Han är även heltänd på får och kan valla HELT själv helst utan mattes inblandning 😛 ! Prestationsmålen är att börja träna och kanske tävla i agility och lydnad, samt påbörja vallningsträningen, då med matte som bestämmer!

Publicerat på 10 januari 2010, i Agility, Hedvigs träning, Jobbelijobb!, Lydnad, Mål, Monster, Troll, Vallning. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Mål 2010.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: