Utvärdering 2009

Jag läste nyss igenom målen för 2009 och konstaterade att jag faktiskt borde skriva ut dom och sätta upp dom någonstans! Jag tror nämligen inte jag har läst målen för förr året sedan jag skrev dom…

För fröken Hedvig var målen att 1) flytta från Ryd, 2) skaffa valp, 3) skaffa ett biologjobb, 4) tänka mer positivt, 5) skaffa ny bil och telefon, 6) ta ut examen och 7) fortsätta träna.

Så hur gick det?

1) Jag bor fortfarande i Ryd, men jag har sagt upp min lägenhet och har skrivit på ett kontrakt på en etta i Gottfridsberg! Så även om själva målet att flytta inte uppfylldes så blev iaf kontraktet skrivet:P Ettan är lite större än min nuvarande (42 mot 25 kvm) och har ett kök!!! Halleluja 😛 Att dessutom närmre stan men fortfarande nära Rydskogen ska bli sköönt, att slippa Rydskidsen ännu skönare!!

2) Ja att jag skaffade valp vet väl alla någorlunda trogna bloggläsare? Seemework Monster flyttade hit i mitten av juni och sen dess har lägenheten inte varit sig lik 😛 Skämt åsido, Monster är en underbar personlighet som har smält väl in i flocken och jag älskar honom väldigt mycket 🙂

3) Biologjobb då.. Jag har ju faktiskt haft flera, inte mindre än 3! Först ut zoolärare på Kolmårdens djurpark, sen fältassistent för SLU och slutligen fältinventerare i Blockprojektet hos Jordbruksverket!

4) Tänka positivt då? Ja jag tycker faktiskt det. Jag känner mig mycket mer positiv och laddad inför framtiden än för ett år sedan 😀

5) Ny bil, check. Sen att den är rätt dyr i reparationer var väl inte en del i planen, men den läcker iaf inte olja som ett såll 😉 Och fixar jag termostaten så är den nog som ny sen 😛 Jag har en annan telefon än förra året men jag är inte helt nöjd med den heller. Dock så lär den få hänga med ett tag till, tills mitt abonnemang går ut så att jag kan köpa en iPhone 🙂

6) Examen är fixad och jag har nu en Master of Science in Biology 😀

7) Jodå jag fortsatte träna tills jobbet sög musten ur mig i somras. Gick ner i vikt gjorde jag av alla mil jag vandrat, men nu är jag nog snart tillbaka på plusminus noll…

Trolls mål då? Han skulle under 2009 1) bli frisk, 2)  ta lydnadschampionat, 3) 1a pris i IK1, 4) fler nollade lopp och kanske uppflyttning till klass 2.

1) JAAA! Troll är frisk och håller, så himla skönt 😀 😀 Peppar peppar ta i trä, jag måste stretcha och värma upp ordentligt men han har hållit trots mycket tävlande! Weeee 😀

2) Nää inte en enda lydnadstävling blev det i år… Kanske om jag inte jobbat så mycket i somras, men nu så nää…

3) Vi tävlade ingen vallning heller, jag hade sikte på några tävlingar, men tiden räckte inte till. Däremot hade vi ju faktiskt får under sommaren så vi tränade en hel del och tog oss framåt i träningen!

4) Agilityn är det vi har satsat på under 2009 och det resulterade i uppflyttning till agilityklass 2, 1 pinne i agiliyklass 2 samt 2 pinnar i hoppklass 1! Fler nollade lopp har det alltså blivit! Det stora problemet är fortfarande rivningar, men de har blivit färre.

Sammanfattningsvis så är jag väldigt nöjd med vårt 2009, där vi har satsat så har vi fått resultat! Mitt jobb i somras VAR tufft, att jobba heltid, enbart delade pass där det ena 4-timmarspasset är förlagt när det är mörkt är jobbigt och det fanns inte mycket energi att lägga på träning. MEN jag har å andra sidan haft den otroliga fördelen att ha hundarna på jobbet! Tänk att skaffa valp, jobba heltid och ändå aldrig behöva lämna bort valpen eller lämna honom ensam, väldigt väldigt lyxigt!

Men nu, nu laddar vi inför 2010!!

Publicerat på 10 januari 2010, i Mål. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Utvärdering 2009.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: