Lilla My -update!

Ni minns väl Mysan, min lilla pappisfröken som inte hade samma planer med livet som jag? Som var en liten goshund, söt som en sockerbit, men som inte alls ville träna? My såldes ju till Carina Hummelviksgårdens kennel för att bli utställningshund/avelstik istället.

På grund av lite olika omständigheter så hamnade My på foder hos Sara! Idag lever hon det prinsessliv som hon alltid velat ha, hon behöver inte gå ut om det regnar och hon får träna lite viltspår ibland. Utställningsmässigt så går det bra, hon har fått ett antal 1a-pris och ett par CK! Dessutom ska hon bli mamma! Hon är parad med en hane som heter Figo, mer att läsa om honom finns här! Om allt går som det ska så blir det valpar v 10! Det ska bli väldigt roligt tycker jag! My är ju en väldigt trevlig liten hund, och söt dessutom! Jag saknar henne förstås, men hon har det mycket bättre som familjehund än som tävlingshund, även om det mysigt att ha en liten pappisflicka i knät 🙂

Publicerat på 19 januari 2010, i My. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Lilla My -update!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: