Härlig helg!

Tjoho vad det är kul med helg! För min del är det inte så stor skillnad, men alla andra är ju också lediga -woho! I lördags åkte jag, Pascal, Åsa och Daniel till EM och SimonMultikalas! 2 timmar enkel resa för en fest, men det var det värt! Mycket trevliga människor och väldigt god mat, TACK 😀 Och stort GRATTIS till EM som ju fyller år idag, HURRA HURRA 😀 😀

Igår åkte jag och Ida till HU och tränade agility! Det är trångt på HU men lite ingångsträning för Troll i slalom blev det iaf. Monster vrålar som om han håller på att få svansen avklippt med nagelsax när Troll kör så han får nu faktiskt sitta i bilen. Hoppas verkligen han lugnar ner sig! Annars var han duktig, men jäklar vad han snabbt snappar upp om jag råkar belöna på fel ställe, jag får verkligen tänka mig för!

Till sluta av med så beställde jag och Pascal onlinepizza och åt chips framför 2a säsongen av Californication, mysigt som bara den! Californication är verkligen en helt galen serie, ny favorit faktiskt! Man sätter i halsen flera gånger varje avsnitt för att den är så fräck, men samtidigt rolig!

Men nu väntar sängen, so long!

Publicerat på 25 januari 2010, i Just nu. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

 1. Så jäkla glad att ni kom upp 😀 och jaaa Califonication är super!

  Ngt annat som är super är Amy live – herre jäklar vad hon rockar FETT!!!
  kram!

  Gilla

 2. Låter som en väldigt bra helg! 🙂

  Får väl ta och kolla på Californication jag med då, är så många som säger att den är bra hela tiden. Jag faller väl för grupptrycket nu då. Om alla tycker den är bra måste den ju vara det…

  Gilla

 3. ….har inte hört talas om den, men den går väl på en sån där ny, konstig kanal 🙂

  låter väldigt mysigt med pizza faktiskt..

  Gilla

%d bloggare gillar detta: