Slalom och spackel

Jag köpte ett slalom på Rusta häromdagen! Det blir perfekt att träna Monster på 😀 Egentligen har jag inte råd, men jag tänker att jag sparar in på bensin till klubben om jag kan träna lite hemma. Jag har fått tillbaka mina två konhinder också så nu kan jag ju faktiskt träna lite basics. När snön försvinner vill säga 😛

Jag håller på att spackla idag, bygger upp hörnet som Monster åt upp. Med lite slippapper så tror jag det blir riktigt bra! Tillräckligt bra för att inte min hyresvärd ska gnälla på det iaf 😛 Spackel är verkligen bra grejer!

Det var mental träning i onsdags (verkligen en nyttig cirkel!) och temat var koncentration. Jag konstaterade att just koncentration är något som jag är dålig på. Jag är bra på att multitaska, men väldigt dålig på att bara göra en sak! Träna träna är planen..

Här har det ju snöat massor, precis som i resten av Sverige. Igår blev det ett par kort i snöyran!

Publicerat på 29 januari 2010, i Monster, Troll. Bokmärk permalänken. 6 kommentarer.

 1. Rustas slalom är kalasbra! Försök inte att trycka ner dem med våld bara innan kärlen gått ur marken… jag pajjade ett par av mina pinnar så! Sötaste monster.. du får köpa godare ben! 😉

  Gilla

 2. Jag tänkte alltid på att träna koncentrationen när jag gjorde PCR i Uppsala – det kräver att man endast tänker på en enda sak under en tid – skitbra övning!

  Finns massor av tillfällen under dagen då det går att öva sig på att bara tänka/göra EN sak!! Lycka till 😀
  kram

  Gilla

 3. Jag håller helt med -halleluja för spackel!!!! 😛 Inhandlade en tub igår jag med.. 😉

  Gilla

 4. Vad gulligt – här slka det rännas å busas i snön!!!

  Gilla

 5. ehh… Hedvig, har du missat att tala om ngt för mig?? 😉

  Gilla

%d bloggare gillar detta: