Förändringar!

Just nu går tiden i förändringarnas tecken, fast det kanske det gör allt som oftast? Det finns ett uttryck som säger att endast förändringen är konstant och det kanske stämmer. Förra året hade jag fyra olika arbetsgivare, just nu är jag sjukskriven, snart är jag arbetslös och den 11 mars börjar jag på djurparken igen! Det innebär att vi ska flytta till Krokek. Tyvärr, får man väl säga eftersom jag flyttar in i min nya lägenhet den  mars. Den nya lägenheten kommer alltså nästan direkt hyras ut i andra hand. I Kolmården kommer hundarna få bo på hundpensionat som ligger nära parken på dagarna så att jag kan åka dit och rasta dom. Vart vi ska bo är däremot inte helt klart än, men det ska förhoppningsvis lösa sig de närmaste dagarna.

Igår var det årsmöte i brukshundklubben och min sista dag i agilitysektorn. Delar av sektorn har bytts ut mot nya förmågor! Själv hamnade jag istället i styrelsen som suppleant och som ledamot vid distriksmötena. Det blir lite mer möten och mer insikt i hur klubben och distriktet fungerar och det ska bli väldigt kul hoppas jag!

Publicerat på 07 februari 2010, i Agilitysektorn. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Förändringar!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: