Trollis och passivitet

Troll verkar okej nu, han har koppelvilat i helgen och gått lite lös idag och det verkar gå bra. Vi skulle startat i Vintercupen igår, men hoppade över det. Viktigare är ju att starta i Rosettjakten på lördag, men förhoppningsvis ska det inte vara några problem.

Passivitetsträningen fortsätter här och Monster har förstått konceptet. Dessvärre KAN han knappt sitta stilla ibland, det bara rycker i hela honom 🙂 Som tur är så blir han överlycklig när han får belöning när han sitter stilla så budskapet  går ju fram 😛 Har börjat träna lite lydnad i trapphuset med honom också och även position börjar han förstå grejen med. Han är ju galet lättlärd, men koncentration har han inte mycket av. Korta intensiva pass får det bli, ett lagom pass är så länge ljuset är tänt i trapphuset, jag tror det är 3 minuter kanske… 😛

Publicerat på 08 februari 2010, i Monster, Troll. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Trollis och passivitet.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: