My är dräktig =)

Lilla My har varit på ultraljud och hon hade 2 eller kanske 3 valpar i magen 😀 Beräknad födsel är den 12 mars. Sååå himla roligt 😀

Carina på Hummelviksgårdens kennel köpte My sommaren 2008 men sen har My inte fått till det med löpen. Det beror helt säkert på att jag p-sprutade henne eftersom hon var påverkad av sina löp våren 2008. Jag ville ju ha en tränings-tävlingshund och My ville inte träna så det var värt ett försök tyckte jag. Nu visade det sig att My inte ville träna oavsett löp eller inte, istället är hon nu en lysande sällskapshund i en barnfamilj 🙂 Det var ju tur att My blev dräktig nu, annars hade det blivit i senaste laget för henne.

Nu väntar vi med spänning för att se att se puppisarna som döljer sig i Mysans mage 😀

Publicerat på 16 februari 2010, i My. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. JohannaMoaManne

    Åh lilla Mysan… ska bli spännande o se… 🙂

    Gilla

%d bloggare gillar detta: