2 x Skavsta tur och retur

Igår åkte jag till Skavsta på morgonen för att hämta min syster. På vägen blev det trafikstockning och kö när två hästar tagit sig ut på E4an! Inte så lyckat, men båda hästarna klarade sig. Väl framme vis Skavsta ringde jag min syster och fick reda på att hon var kvar i Barcelona… Hon hade menat halv nio på kvällen.. Det var bara att ge sig hem igen och åka på kvällen istället. Jag var faktiskt lite lätt irriterad över de 20 onödiga milen, men vad gör man inte för lilla syster yster?

Idag har jag hängt med mamma och syrran och DET är inte ofta! Trevligt var det iaf 🙂

Hundarna och jag har inte tränat mer än passivitet de senaste dagarna, och Monster börjar bli riktigt duktig! Han fattar fortfarande inte riktigt konceptet att sitta stilla länge, men han blir bättre och bättre och nu sitter han kvar när jag kallar in Troll 😀 Jag tränar fortfarande bara inne, så Monster är ju nära mig när jag kallar in Troll, men ändå, det tar sig!

Publicerat på 18 februari 2010, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för 2 x Skavsta tur och retur.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: