Mera snö

Igår fick jag min parkeringsplats skottad av en kille som höll på med just skottande. Jag bad så snällt så snällt och så skottade han bort all den snö som har gjort att jag får ta sats och gunga fram och tillbaka både när jag ska in och ut från min plats. Liksom bara för att jävlas så snöade det en massa i natt så nu är det snö runt min bil igen. Dock bara ca 10 cm och inte 50 som innan.

I morse tog jag och vovvarna en långpromenad i snön, sen blev det ett lydnadspass i trapphuset. Jag kommer VERKLIGEN sakna det där trapphuset… Monster börjar bli riktigt duktig på att INTE röra tassarna oavsett position (sitt, ligg, stå) och det ÄVEN om jag jag rör mig runt honom. Jag vet inte om det kommer bli nån lydnadshund av honom (troligen inte de högre klasserna iaf) men att stå stilla är ju en bra grej att kunna, helt klart 🙂

Troll och jag dammade av rutan och dirapporterna. Det blev inte alls rätt avstånd, men själva principen satt ändå! Kanske skulle jag försöka få det där målet om lydnadschampionat uppfyllt i år ändå???

Publicerat på 19 februari 2010, i Lydnad, Monster, Troll. Bokmärk permalänken. 6 kommentarer.

 1. HUR får du plats med rutan och dir. apportering i trapphuset?? Så stort är det ju inte 😉

  Gilla

 2. haha! Ja, gunga bilen funkar, men det är inte lätt!

  Dessvärre ska det komma typ 30 cm till imorn säger dom som vet..

  Gilla

 3. varför inte högre klasser med Monster 😮

  Gilla

%d bloggare gillar detta: