Tankar till en vän

Idag går mina tankar till Anna-Carin som har fått beskedet att Index har en ögonsjukdom som i värsta fall kan göra honom blind. Otäckt och skrämmande. Det är så lätt att vi eller våra vovvar blir sjuka och man ska verkligen inte ta för givet att man kan tävla och träna hela livet… Det finns så många sjukdomar och skador som man inte kan skydda sig emot. Jag håller tummarna att det inte blir värre utan att Index kommer att kunna leva ett normalt aktivt liv! Han kommer kanske att få solbrillor för att skydda ögonen mot UV-ljus och det kommer ju iaf göra honom till den coolaste hunden i stan 🙂 Mer att läsa finns på ACs blogg. Kramar till er!!!

Publicerat på 22 februari 2010, i Just nu. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Fy vad tråkigt! Jag letade lite på Agilitylistan, hade för mig det har varit uppe en fråga om pannus där. Hittade följande från 2004.
    http://uk.groups.yahoo.com/group/agilitylistan/message/27724

    Gilla

  2. Tack Hedvig, va gullig du är!!! Att ha vänner som dig hjälper verkligen när det känns lite tungt i livet!. Kram!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: