Vinter!

-22,5 i natt och -19 just nu. Det blev bara en kort morgonpromenad, jag hoppas att det blir lite varmare mitt på dagen så att vi kan ta en lång promenad!

Det har ju vräkt ner snö här, precis som i resten av Sverige och det är kraftiga störningar i buss- och tågtrafiken. Jag tycker faktiskt att folk får skylla sig lite själva när dom fastnar på stationer runt om i landet. Jag håller med om att SJ har agerat väldigt dåligt och att deras information om trafikläget är usel, MEN om det är klass 2-varning så kanske man borde tänka sig för ännu en gång innan man sätter sig på ett tåg mellan till exempel Stockholm och Göteborg? Varför stannar man inte där man är tills ovädret dragit över? Det känns som att vi är så bortskämda med att kunna ta oss fram att vi vägrar inse att vädret kan tvinga oss att stanna hemma även år 2010.

Jag har stannat hemma i helgen och bara rört mig ut med hundarna, förutom en liten sväng ner på stan i lördags. Den lilla svängen gick bra, tack vare att alla bilister som var ute på vägarna faktiskt tog det lugnt och körde med respekt för vädret. Men kan man undvika att köra längre sträckor eller förlita sig på kollektivtrafiken tycker jag att man ska göra det. Det är ju faktiskt inte en nyhet att tågen får problem bara det kommer lite snö och med dom här snömassorna så är det inte det minsta förvånande tycker jag.

Jag tog iaf med mig kameran ut, för att dokumentera all snö som fallit i Ryd. Så här ser det ut här!

En liten fika i parken kanske?

Ska vi gung-gung-gunga litegrann?

Eller gunga på liten häst?

Två små hundar och en stor snödriva

Publicerat på 22 februari 2010, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Vinter!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: