Bortskämd och hundvakt

Idag regnade det på morgonpromenaden! Usch och fy säger jag, jag vill ha snö tills mitten av mars, sen ska det bli 10 plusgrader och all snö ska mirakulöst försvinna samtidigt som marken blir torr. Håller ni med mig, någon? 😛

Min router har tjurat ihop och jag har bara en kort nätverkskabel, gräsligt att bara komma 1 meter från väggen! Jag är verkligen bortskämd med det trådlösa, att kunna sitta i soffan med datorn i knät, det är LYX 😀

Träningsmotivationen är ju rätt låg för tillfället, ett och annat träningspass blir det, men mest tar vi bara långa snöiga promenader. Igår gick jag ut med Jonna och Kezo och idag har jag Yra och Asko som bonushundar och slutsatsen är att jag inte vill ha 4 hundar. Dom är ju lugna och snälla inomhus, men fyra lite stojiga hundar i koppel ÄR en handfull. Nu är det ju extra besvärligt med bara en hel hand, men ändå. Tre är max och då ska Monster vara en vuxen mogen hund 🙂

Jag håller på och packar för fullt, imorgon bär flyttlasset av! Har börjat städa också, spisen, kyl och frys och fönstren. Spackla och måla över små hål… Fullt upp idag blir det!

Publicerat på 26 februari 2010, i Just nu. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

 1. Låter som den perfekta vintern tycker jag också!

  Gilla

 2. JohannaMoaManne

  Manne sov som en liten gris hela eftermiddagen igår… det tar på krafterna att busa med stora Monster.. kul att de har så skoj ihop hoppas det håller i sig! 🙂

  Gilla

 3. Håller också med om snön, hur ska det nu gå med min skidåkning?
  Tack för hjälpen med de kortbenta och jag håller med, tre hundar är mer än nog!

  Gilla

%d bloggare gillar detta: