Flyttad!

Nu har jag flyttat! Jag sitter på golvet i gamla lägenheten och det är helt rent och städat överallt. I den nya lägenheten är det kaos, lådor och sopsäckar med kläder och annat som väntar på att packas upp, packas om och stoppas in på lämplig plats. Jag kommer inte ha internet i den nya lägenheten eftersom jag hyr ut den i andra hand fr o m den 14 mars så vill man få tag på mig så är det säkrast att ringa!

Hundarna är hos Pascal för att undvika att hundhåren ramlar ner på golvet i samma takt som jag dammsuger upp dom och dom har en tråkig helg. Dom blir ju inte prioriterade mitt i en flytt.. Dom är väl heller inte helt övertygade över att det är en bra idé att flytta. Vi var ute en sväng på stan igår kväll och när vi kom hem så satt Troll och skällde… Klockan var runt halv två och grannarna var kanske inte jätteimponerade.. Förhoppningsvis så är lägenheten välisolerad och förhoppningsvis slutar Troll skälla när han känner sig mer hemma. Det är iaf väldigt skönt att ha större utrymme och det kommer nog hundarna också tycka när dom vänjer sig 🙂

Publicerat på 28 februari 2010, i Just nu. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

  1. Vart har du flyttat någonstans?

    Gilla

  2. Trevligt! Gottfridsberg är ju hur bra som helst, vi trivdes jättebra där, jag och mina jyckar! 🙂 Troll kommer nog inse det fina med området han med snart. 😛

    Gilla

  3. Ahh, trevligt! Hoppas ni kommer trivas bra där!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: