Troll-update och ännu en flytt

Trollis har nu ätit Rimadyl och gått 15-120 minuterspromenader i 11 dagar och han markerar fortfarande. Jäkla skit! Jag får nog beställa tid för hältutredning och se om det har hänt något runt höften på honom. Jag har Rimadyl för 3 dagar till, sen är det slut och då måste ju nånting hända. Jag kan ju inte bara vänta och se och jag tycker att han borde vara hältfri efter 10 dagars kur. Det är ett elände med det där benet… 😦

Nu är vi helt inflyttade till Pascal! Vovvarna tycker det är helt okej, men katterna Kaka och Hedvig jublar kanske inte. Men det går hyfsat, Troll är stencool, medan Monster stirrar på dom. Kaka har vågat sig in i vardagsrummet även när hundarna är där, Hedvig har lärt sig att fräsa mot Monster så att han backar. Om Monster kunde låta bli att stirra så vore det bra, men det är svårt!

Det finns ännu ett tillfälle när Monster stirrar och det är vid hundmöten. Han gör inget, bara stirrar, men det är stört omöjligt att avleda honom vare sig med godis eller leksak! Vad göra? Han är ju inte aggressiv, men det är irriterande att inte få kontakt. Det är nyttigt för honom att gå själv på promenader och vara ensam hemma, vilket det blir mer av när Troll är dålig. Jag har faktiskt missat att träna ordentligt på att lämna Monster ensam hemma och det märks! Han visar ganska högljutt att han är missnöjd när han blir själv, men det blir ju bättre när vi tränar på det, konstigt nog 😛

Publicerat på 17 mars 2010, i Just nu. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

 1. Haha vad roligt! Du bor med en katt som heter Hedvig alltså! 😀 Läste lite fort och såg att du nu fräser mot monster för att få honom att backa… 😛 *asg*

  Attans med hältan, hoppas verkligen det går över snart. Håller tummarna för Trollis!

  Gilla

 2. Men så jobbigt att han inte blir bra! Bah vad irriterande!

  Gilla

 3. Det finns ju någon känd vetrinär i stockholm som är expert på höfter och skelett deffekter. Ska vi åka dit? Känns som att jag skulle ge vad som helst för att slippa oron… usch

  Gilla

%d bloggare gillar detta: