Jobb och märgben

Monster tycker att det är tråkigt att bo på hundpensionat under dagarna och har därför tagit upp en ny hobby, nämligen renovering av byggnader eller ätning av väggar som det också kan kallas. Igår köpte jag ett par rejäla märgben så att han ska ha något annat att gnaga på och som kanske till och med är godare än spånskiva och brädor?

Idag har Monster faktiskt inte ätit på väggar, dels för att han fick märgben, men också för att han fått busa med pensionatsägarnas yngsta greyhound Nelly! Dom har väldigt skoj tillsammans! Man skulle kunna tro att Nelly lätt springer ifrån Monster, men så är det faktiskt inte riktigt. Monster springer mer som en hare, vänder och trixar och byter riktning, och Nelly är bäst på korta distanser rakt fram. Resultatet blir att båda hundarna har skoj och att båda blir trötta och mysiga efteråt 🙂

Jag har alltså jobbat på allvar idag. Det finns klara fördelar med mitt jobb, i morse såg jag en alldeles nyfödd lechwevattenbock som var så färsk att den fortfarande var blöt, schimpansbebisarna flänger runt så att man blir alldeles kär och noshörningsbebisen Jala drog ett par repor runt boxen. Dessutom gick jag för första gången med på Tiger tour och stod bara 20 cm från en 200 kg stor tiger! Dom är så enormt stora att man inte förstår vidden av det förrän man är riktigt nära!

I förra veckan hälsade vi på vargarna också och jag fick ett par ordentliga pussar 🙂 Det är för härligt att gå in till vargarna! Dom är som överdimensionerade hundar, fast dom gör allt lite mer, lite intensivare och något mer ouppfostrat 😛 Stjäl gör dom också, dom rackarna, man får hålla ordentligt i mössan 😉

En sån här grimas blir det lätt när man har varg i hela ansiktet 🙂

Publicerat på 20 mars 2010, i Jobbelijobb!, Monster. Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

 1. Ny hobby? Renoverade inte Monster lite hemma åxå? 🙂

  Gilla

 2. JohannaMoaManne

  ÅÅh jan du inte fixa lite kompispris så t.ex agilitysektorn kan få komma på guidad tur?? Skulle va så mysigt!!

  Gilla

 3. Fasen vad stort huvud!

  Gilla

 4. Hurra för roliga jobb!! 😀

  Gilla

%d bloggare gillar detta: