Monster 1 år!!

Idag fyller lilla lilla Monster 1 helt år! Eva har samlat in foton från alla syskon, dom är inte särskilt lika överlag 😛 Jem och Kelli är rätt lika, men Monster är kanske mest lik sin syster Dira? Eller kanske brorsan Zack?

 

Födelsedagsbarnet 🙂

 

Monster är en väldigt glad busplutt som har firat dagen genom att äta upp en list på hundpensionatet. Han är (som Eva säger) ”pysslig”, den lille mannen… Monster väger 20 kg och har väldigt långa ben, är väldigt kvick i huvudet och livlig. Inte en lugn stund kan man säga 🙂 Han kan koppla av hemma, men har svårt att varva ner borta, särskilt på tävling för då visar Monster sina röstresurser! Han är galet rolig att träna och är galen i kontaktfältshinder och att hoppa. En väldigt härlig hund helt enkelt 😀

Massor med kramar till syskonen och så en bamsekram till Åsa och Bosse som fött upp det lilla Monstret! Han är en fantastisk hund och det blev precis rätt hund som fick följa med mig hem 😀

Publicerat på 23 mars 2010, i Födelsedag, Monster. Bokmärk permalänken. 8 kommentarer.

 1. Grattis till fina Monstret! 😀

  Gilla

 2. Grattis Monster!!

  Gilla

 3. Grattis Monster!!

  Gilla

 4. Grattis till stora lilla Monstret!

  Gilla

 5. Grattis Monster =)

  Gilla

 6. johannamoamanne

  Grattis stora killen!!

  Gilla

 7. Grattis grattis!

  Gilla

%d bloggare gillar detta: