Fan fan fan igen!

Nu på morgonen var Monster jättehalt! Så himla konstigt för han var inte halt igår kväll och vi har inte varit ute än. Men halt är han, ordentligt! Vänster framben är det… Jag har inte hittat var exakt det gör ont, men jag undrar om det inte är i trampdynan, han ser lite skruttig ut på en tådyna. Det ligger en massa skit ute nu när det töat och jag har sett glas, det är ju inte omöjligt att han skurit sig lite.Jag bar ner honom i badkaret och spolade av honom och det verkar inte sitta något i tassen, men det ser ut som en liten skärskada längst fram.

Idag är jag ledig och jag hade tänkt att gå rejäla promenader och träna, nu sket sig det! Dessutom ska jag ju på hoppteknikkurs på söndag och Monster skulle vara stand in för Troll, som visserligen är mycket bättre men som inte alls är redo för att hoppa. Jag får se hur det utvecklar sig under dagen, men det verkar inte som att jag kommer få gå någon hoppteknikkurs. Jäkla skit!

Publicerat på 26 mars 2010, i Monster. Bokmärk permalänken. 6 kommentarer.

 1. Trist! hoppas det bara är trampdynan. Jag brukar lägga på wetrap och köra som vanligt…

  Gilla

  • Wetrap! Där sa du nåt! Har funderat på vad jag ska ha på eftersom det är så skitigt ute…

   Gilla

 2. Men vad fan!!! Hoppas hoppas han är kry till på söndag!! kram

  Gilla

 3. vilken otur ni har 😦

  Gilla

 4. Nämen nu får det väl ändå vara nog med halta hundar för din del! Hoppas det är något som försvinner snabbt!

  Gilla

 5. Malin o Knutte

  Du har sjukt mycket otur, man kan ju tycka att en hund borde kunna vara ohalt i taget i alla fall… Linda tassen på promenaderna tills på söndag, så blir det säkert bra. Ett tips är att lägga idomin på trampdynorna, en kompress och sedan wetrap. Idominen är lite bakteriedödande samtidigt som tassen blir mjuk om det är sprickor i tramdynorna.

  Gilla

%d bloggare gillar detta: