Hoppteknik och joggingpremiär

Jag ska börja med Monster, han är bättre, men inte helt bra. Han haltar inte när han går nu, men i vissa lägen så undviker han att belasta benet. Jag tror inte längre att det är tassen, så är ju så pluttigt utan det är nog handloven. Men säker är jag inte!

Jag är verkligen trött på att ha skadade hundar nu och igår var jag så nere att jag funderade på att sluta träna hundarna. Dom skadar sig hela tiden och varje gång vi planerar något roligt som jag ser fram emot så står jag där med en halt hund någon eller ett par dagar innan. Det är verkligen skittrist! Hur kan man ha en sån otur att BÅDA hundarna är skadade just den dagen man alldeles på egen hand har fixat en hoppteknikkurs? Jag fattar verkligen inte och efter att ha börjat med Freddy som bröt knäskålen och fick avsluta sin agilitykarriär vid 4 års ålder, fortsatt med Troll som har varit borta i 1 säsong och som nyss varit halt igen så var det väldigt knäckande att upptäcka att Monster stod på 3 ben i fredags morse… Jag bara hoppas hoppas hoppas att Monster bara råkat sträcka sig och jag aldrig kommer att se skymten av någon hälta igen.

EM var iaf här idag och höll i hoppteknikkursen och även om jag inte var med så var det väldigt givande! Jag har övningarna ritade och instruktioner skrivna så när jyckarna blir friska så ska vi träna! Jag tror att detta kan vara väldigt nyttigt för Troll och hans rivningar och också mycket bra för Monsters blivande karriär. Både att bygga muskler och att lära sig bedöma avstånd och läsa bommarna låter som ljuv musik i mina öron 🙂

Avslutningsvis så har  jag varit ute och sprungit idag, det gick riktigt bra! Nu ska jag försöka hålla igång med springandet så jag blir av med vinterhullet som ramlat på mig av okänd anledning. Jäkligt retligt med dom där kilona som ska trilla dit när jag inte jobbar ute hela dagarna. Men nu ska dom bort! Ida gjorde mig sällskap idag, det är sååå mycket lättare när man har bestämt tid med någon 😉

Publicerat på 28 mars 2010, i Agility, Hedvigs träning, Monster. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Du borde verkligen ha fått din beskärda del av halta hundar så det räcker för resten av livet nu! Hoppas verkligen att det bara är en liten skitsak med Monster.

    Här är en till som behöver bli av med vinterhullet för den delen – kan inte förstå vad det kommer ifrån 😉

    Gilla

%d bloggare gillar detta: