Tjoho, såret är hittat!

Märkligt att det ska vara så svårt att hitta vad som gjort vovven halt, men häromdagen såg jag att Monster slickade sig på tassen! Det var inte såret jag trodde från början, utan ett litet sår på sidan av en tådyna. Det var nog ett väldigt litet sår från början (av glas kanske?), men nu har Monster slickat på det så huden har blivit irriterad runt om. Jag åkte förbi djursjukhuset och köpte en tratt, ett inköp som Monster firade med att vippa ut ett glas juice över Pascals iPhone i sitt parabolformade format… Inte så poppis, men som tur var överlevde telefonen.

Jag är själaglad över att ha hittat en anledning, så himla skönt att det inte är något skumt ledproblem 😀 Nu gäller det att hålla det rent och torrt, lätt i det här vädret…

Publicerat på 31 mars 2010, i Monster. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

  1. Hurra vad skönt!

    Gilla

  2. Hurra vad bra!! Bästa nyheten!!

    Gilla

  3. Ja, vad skönt!! Lycka till med renhållningen… 😛

    Gilla

%d bloggare gillar detta: