Veterinärbesök och flytt

I torsdags bar det iväg till veterinären eftersom Monsters tass hade börjat vara. Han fick vara kvar över dagen för att se om det satt något i tassen, veterinären tyckte att ett så litet sår borde ha läkt på en vecka. Såret var fritt från främmande föremål och veterinären klippte bort skinnflikar, spolade rent och lade om det. igår tog jag bort bandaget och Monster slickade på såret trots tratten. Ny tratt, inhandlades och projektet att hålla såret rent och torrt är inlett… Inte lätt kan jag säga!! Strumpa, två bajspåsar och ännu en strumpa och massor av tejp vid varje promenad, meckigt, men funkar skapligt iaf. Han äter Rimadyl också för vetten sa att såret är inflammerat, men inte infekterat så antibiotika behövs inte.

Igår flyttade vi från Ryd till Vasastan! Flyttröra igen och grejer överallt, men härligt att bo närmare stan igen. Vi traskade ner på stan igår kväll, SÅ himla skönt att kunna ta sig hem utan buss och taxi 😀 Nu är det vara några dagar innan vi flyttar till Krokek också, ett himla flyttande det här…

Publicerat på 03 april 2010, i Monster. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Veterinärbesök och flytt.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: