Den eländiga hunden…

..Monster tog av sig tratten i natt och har slickat på tassen så att han stod på tre ben i morse igen. Suck… Såret ser iaf mindre inflammerat ut, men det var INTE bra att bli retat av hundtunga 😦 Sen är det jättesvårt att hålla det rent och torrt, Monster har galet mycket energi så jag har släppt honom lös igår och i förrgår och då ramlar översta strumpan lätt av. Men han blir ju nästan knäpp av att gå i koppel hela tiden! Nu när han haltar igen så får han ju förstås gå i koppel, men åh vad jag önskar att det var lättare att sätta fast kläder på hundfötter!

En bra nyhet om Monstret är att han fattar kontaktfält riktigt bra! Jag gillar den här metoden, han fattar var han ska vara! Hoppas bara att det går bra att överföra det till riktiga hinder sen 🙂 Jag önskar bara att han ska bli frisk nu så att vi kan börja träna slalom också! Förresten så ser det ut som att vi ska ha får i sommar igen så Monster och jag ska träna vallning ihop 🙂 Troll ska ju också träna förstås, fast för Trolls del så kommer krutet hamna på agilityn har jag tänkt. Det är svårt att hinna allt man vill!

Mys valpar har fått namn, det blev gangstertema! Just My Bonnie, Junior Gangster, Jesse James och Joker ska dom heta 🙂 Bilder på sötnosarna finns här, dom är helt bedårande 😀

Idag så är det en mindre rolig dag annars, vi ska städa gamla lägenheten. Bläää! Rydskidsen (åh vad det ska bli skönt att slippa dom!!) har äggat Pascals fönster och det kommer ju bli ett helvete att få bort! Önskar att man kunde suga tag i ungarna och låta dom städa upp det istället… Då kanske dom skulle tänka sig för en gång till innan dom slänger ägg på folks fönster…

Publicerat på 04 april 2010, i Just nu, Monster, My, Troll. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Hej ! Är en dålig uppfödare har inte läst bloggen på ett tag, men så skönt att det var ett sår, blev lite orolig där. Har du provat Wetrap sån där självhäftande bandage som dom har på djursjukhusen. Finns att köpa nästan överallt, typ apoteket. Lägg en kompress under och vira på, det brukar funka.
    Kram Åsa

    Gilla

%d bloggare gillar detta: