Dagens..

..uppskattning: Tack för responsen på mitt förra inlägg! Svårt ämne kanske, men aktuellt, Hallå P3 tog idag upp samma sak!

..promenad: Morgonrunda i Rydsskogen, med skogsagility! Jag har, inspirerad av EM (såklart!) satt upp lite studs i skogen! Troll fattar snabbt galoppen och reglerar sina steg fint. Monster hoppade studs för första gången men var riktigt duktig. Behöver slipa på avståndet bara..

..träning: Jag sprang ca 4 km idag! *klappar mig själv på axeln* Det gick riktigt bra och tog totalt 20 minuter av springande. Efter 15 minuter dog jag nästan och tog två minuters paus, men jag känner mig nöjd totalt sett 🙂 Mest nöjd är jag med in attityd, jag sporrade hela tiden mig själv genom att tänka *BRA BRA du klarar det här jobba jobba, BRA BRA* och det funkade!! 😀

..dusch: Troll ställde sig under Monster och fick ”golden shower” Bad blev det nr vi kom hem..

..äckligaste: Monster rullade sig i SKIT, förmodligen från människa. Han var helt inkletad och det GICK bara inte att ta in honom i bilen. Jag fick släpa in honom i damerna omklädningsrum på motionscentrumet och tvångsduscha honom. Det var INTE rent efteråt, men Monster var iaf lite renare… Jag ber här om ursäkt till städaren av den nämnda duschen, FÖRLÅT men jag kunde bara inte stoppa in honom i bilen.

..andra dusch står Monster för, han måste gnuggas med schampo och det är det dags för nu!

Publicerat på 06 april 2010, i Agility, Hedvigs träning, Monster, Troll. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

 1. Jonna har gjort en sån människobajsrullare en gång med.. Gick hem då och hade henne lös på två meters avstånd hela tiden… YYEEÄÄCKK!!

  Gilla

 2. Du kan testa att socka Monsters fot. Man använder det på draghundar just för att skydda och spara trampdynor när de ska dra långt. Kanske du redan har tänkt på det men om inte så kan det vara värt att testa. Köps i par. Håller bra om man köper god kvalitet.

  Gilla

 3. Hihi, vilken rolig läsning! Ett bra tips till hundar som rullat sig i bajs är att gnugga in dem i tomatjuice. (Eller typ ketchup funkar också fint.) Då neutraliseras bajslukten som annars kan vara svår att få bort med schampo.
  Ha det fint!

  Gilla

%d bloggare gillar detta: