Kanske en sko?

Monster är betydligt bättre i sin tass, men han var ändå halt i morse. Tådynan bredvid den nu nästan läkta dynan ser också lite sliten ut, och jag vet inte varför? Han ser ju inte ut att vara torr om trampdynorna, snarare att dom kanske slits lite väl hårt eftersom han sladdar runt på grus och går en del på asfalt? Just nu funderar jag på att köpa skor till honom. Jag frågade på agilitylistan (alltings källa till kunskap :D) och fick några tips, bla Hurttas (men jag hittade inga skor på deras hemsida?) och Neopaws (som min dator varnade för så jag vågade inte gå in..). Sen kom också Muttluks upp och dom verkar riktigt bra faktiskt. Men dom kostar 475 kr, vilket är mycket i mina låginkomsttider. Dock så tänkte jag att det kan vara bra på grus och asfalt, han drar ju och skuttar och är han lös så springer han ju galet mycket så det är ju inte så konstigt om det sliter på tassarna.. Erfarenheter av skor, någon?

Annars så sålde jag mina sommardäck till gamla bilen idag, ett dygn från att jag lade ut annonsen. Får väl vara godkänt tycker jag 🙂 1200 kr extra i plånboken, det är välbehövligt! Jag hade en riktig bilvårdardag igår också, jag dammsög hela bilen och torkade bort att vårvintriga rester av lera. Sen tvättade jag den, bytte till sommardäck och slutligen vaxade jag den. Jag hann ångra mig några gånger innan jag var klar med vaxningen, för jäklar vad det tog tid! Men det behövdes, lacken var nästan grå på huven och skrovlig av salt i nederkant. Nu skiner den och blänker som aldrig förr 🙂

Jag hade ju tänkt åka till Tranås och tävla den 8-9 maj, men tyvärr ska jag tydligen jobba då. Jag ska försöka ändra på det, men annars undrar jag om någon vill åka till Nynäshamn (klass 1 och 2) den 22 maj eller kanske till Avesta (klass 1-3) hela helgen den 22-23 maj? Någon som tänkt åka till någon av dom??

Publicerat på 12 april 2010, i Agility, Just nu, Monster. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Jag är på bröllop Avestahelgen tyvärr…

    Gilla

%d bloggare gillar detta: