Ny telefon kanske?

Tele2 gjorde bort sig idag och satte mitt SIM-kort ur funktion med omedelbar verkan efter att jag ringde och ville ha ett nytt då min telefon inte riktigt velat ta emot SMS och samtal den senaste tiden. Nu blev jag tvingad att köpa ett kontantkort istället och då valde jag Telia. Det råkade bli så att jag fick ett riktigt bra nummer och eftersom jag blev rätt sur på Tele2 OCH nästan desperat behöver en ny telefon så funderar jag nu på att behålla Telia-numret och skaffa mig en ny telefon istället? Jag är bunden till Tele2 t o m mars, men betalar 39 kr per månad i abonnemangsavgift, dvs ca 360 kr och det kan man ju stå ut med… En iPhone lockar såklart, kanske borde jag satsa på det??? Hmmm…

Publicerat på 13 april 2010, i Just nu. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

 1. iphone är framförallt mycket snygg, men personligen tycker jag att den inte är speciellt lättanvänd och förstår inte hypen alls. Det är sjukt svårt att skriva på en iphone! Det finns många andra telefoner som är både billigare och trevligare att använda, och med bättre funktioner (t ex windowsbaserade där officepaketet ingår…) och de flesta appar finns till de andra operativsystemen också. Så kolla runt lite så kan du säkert hitta en lika bra telefon, om inte bättre, men till ett trevligare pris. 🙂

  Gilla

 2. johannamoamanne

  iphone som hundägare?? NÄ… 😉 Tappar du den en gång är den trasig sen. Väldigt känslig för fukt och stötar också..

  Gilla

 3. hehe, är du nyfiken? Vi får kanske ta en hundpromenad i veckan och skvallra ikapp =)

  Gilla

 4. NOOO inte en Iphone Hedvig, har nu lämnat in min efter totalt haveri, tror att det är tredje gången den är inne på lagning på ett år….

  Men den tål att tappas betydligt mer än en gång! brukar tappa den ett par gånger i veckan… kanske därför den bara funkar ett halvår i taget för mig 🙂 dessutom brukar Kasper få tag på den och typ äta upp den ibland. Men det ska väl en telefon fixa, eller?

  Men nej tack, iphonen är det sämsta köp jag har gjort på ganska länge.

  Gilla

%d bloggare gillar detta: