Senaste nytt om Monstret

Idag har jag pratat med veterinären på Bagarmossens djursjukhus och Monster är pigg och glad och tycker att det är tråkigt att bo i bur 😀 Så himla skönt att få så härliga nyheter! Veterinären lät lite förvånad över att vi åkt så långt för detta och när jag förklarade hur dålig han var så blev hon förvånad, det var inte alls den hund hon såg idag! Han har piggat på sig väldigt mycket efter dropp och kol alltså 🙂

Ikväll åker jag och Pascal och hämtar Monster, sen så får det bli droppar mot fästingar istället… Det var sitt eget halsband som han åt upp så Troll kan ju fortsätta ha på sig sitt. Troll och Monster brottas inte heller så det är ingen fara att för även Trolls halsband skulle slinka ner…

Runt 7800 kr kostade det här lilla kalaset, plus två vändor till Sthlm, tur att han är försäkrad så att inte jag behöver betala hela den summan… Dyr i drift är han, men vad gör man inte för sin älskade lilla plutt?

Jag är väääldigt trött idag, men det är värt både pengar och sömnbrist för att veta att Monster klarade sig genom det här utan mer skador än vad det blev…

Publicerat på 21 april 2010, i Monster. Bokmärk permalänken. 11 kommentarer.

 1. Oj vad skönt !

  Gilla

 2. Så skönt att höra!

  Gilla

 3. Hej Hedvig
  Varför åker man så långt, Valla djursjukhus har väl jour dygnet runt.

  Bara undrar, är inte så insatt i hundsjukvård än så länge, Hoppas du inte tar illa upp att jag frågar..

  M.v.h
  / Charlotte

  Gilla

  • Du får gärna fråga =) Jag ringde Valla men dom stänger numera kl 21.30 och dom hade redan ett par hundar inne och ville inte ta emot mig. De tyckte att jag skulle åka till Bagarmossen istället, men jag hade såklart hellre åkt till Linköping!

   Gilla

 4. Oj, skönt att han mår bra igen.

  Gilla

 5. Herregud, här händer det grejer! Skönt i alla fall att han inte fick några men av händelsen. Det verkar generellt som att små BC:s är dyra i dift 😛 Jag förstår också nu vad Åsa menade med att du inte kan komma ikväll… Sköt om dig och ditt lilla monster, kram!

  Gilla

 6. Men lilla puckade hund.. Varför gör han så för? hästar tex äter ju inte växter som är giftiga.. Varför sätter han i sig ett sånt där halsband för… Är han lite lågbegåvad månne? ;P Haha.. Iofs satte ju lillebrorsan i sig t-röd när han va 2 år.. Är det den gemensamma nämnaren kanske?

  Gilla

  • Haha, det var faktiskt glykol som lillebrorsan drack 😛 Men den gemensamma nämnaren är nog ung och dum 😉

   Gilla

 7. Fy vad läskigt!
  Skönt att han återhämtat sig snabbt!

  Gilla

%d bloggare gillar detta: