Monster update: diarrée

Igår kväll åkte jag och Pascal och hämtade Monster. Han var väldigt glad att se oss och var pigg och livlig 🙂 Troll tyckte att han luktade konstigt och morrade lite först, men sen var allt frid och fröjd.

I morse kl 6 väckte Monstret mig och då var han NÖDIG!!! På med kläder, selar och ut och först var han jäääättekissnödig, sen bajsade han diarée… 4 gånger på en 20 minuters promenad blev det… När vi gått in igen verkade han slö och trött. Han fick hoppa över frukost och så har jag dom i bilen utanför jobbet idag så att jag kan springa ut och rasta ofta, men det har inte kommit mer under förmiddagen och han verkar piggare nu.

I eftermiddag ska jag mata med ris och fisk så får vi se om magen repar sig. Förmodligen är han bara riktigt risig efter sitt lilla gift-intag och jag hoppas att vi slipper ännu en tur till veterinären.

Fortsättning följer…

Publicerat på 22 april 2010, i Monster. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Monster update: diarrée.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: