Monster pigg och matte sjuk

Nu har Monster fått flera mål med ris och alaska pollock och magen verkar tåla det fint. Han är piggare idag också, igår låg han däckad och sov hela eftermidagen. Han sov så hårt att jag var tvungen att kolla att han andades, en gång väckte jag honom till och med för att kolla att han inte var medvetslös…

Dessvärre verkar han inte ha blivit immun mot fästingar, han hade nämligen en fästing i onsdags kväll… 😦 Lena målade ju annars upp ett drömscenario i en kommentar till ett tidigare inlägg 😛 !  Men jag tror att jag kör Frontline nu, det känns dumt att mata på med mera Exspot.

Sämre är det tyvärr med mig just nu. Jag verkar ha fått nåt litet virus som säkert blev mycket värre för att jag har haft en mardrömsvecka. Idag är jag hemma från jobbet med huvudvärk och halsont, så jag ska ta det lugnt och hoppas på att jag är frisk tills på söndag och agilitytävlingen i Sörping!

Den här veckan har varit helt extremt!! I korthet:

Måndag -brandlarmet gick på vandrarhemmet för att jag duschade (!!) så att ångan nådde larmet som var placerat precis utanför dörren till duschrummet (!!!!) Vi fick sitta i 2 timmar i trapphuset medan larmet tjöt. Brandkåren kom men fick inte stänga av det och vi fick inte tag på vandrarhemsägaren. Till slut bröt sig en gäst in i larmskåpet och återställde larmet.

Tisdag -Monster mår illa, kräks och tappar kontrollen på hela sin kropp på kvällen vilket fick mig och Pascal desperat försöka få tag på veterinären som har dygnet-runt-öppet i Krokek. Just den här kvällen gick det inte att få tag på honom. Vi tog beslutet att åka till Bagarmossen i Stockholm. Innan vi kom iväg dog min telefon och jag fick inte igång den igen för att jag hade ett nytt SIM-kort med ny PIN-kod och koden var förstås i Linköping.. När vi väl åkte så dog min bil tre gånger på väg till E4an vilket ledde till att vi vände och tog Pascals bil istället. Monster kräktes då i baksätet på Pascals fina bil.. 😦 I bilen insåg vi att Monster inte hade sitt Scalibor på sig och jag drog slutsatsen att han ätit upp det. Vi lämnar Monster i Stockholm och är hemma igen vid kl 02. Jag sov ingenting den natten.

Onsdag -runda två till Stockholm för att hämta ett gladare Monster och betala 2880 kr med glad min..

Torsdag – Monster väcker mig kl 06 och har sprutdiarrée, som tur var höll han sig tills vi kom ut! Jag har dom i bilen för att kunna rasta ofta, men får själv huvudvärk och halsont under förmiddagen så vi åker hem hela högen vid lunch och däckade resten av dagen.

Fredag – Jag är sjuk, Monster mår bra och får behålla maten…

Slutsats -Den här veckan går till historien som den Värsta veckan ever!

Publicerat på 23 april 2010, i Just nu, Monster. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Usch, vilken vecka. Men…om jag får vara sådär irriterande positiv så vill jag också säga: gud vad skönt att den värsta veckan ever ändå bara lämnar ett förkylningsvirus efter sig! 🙂

    Gilla

    • Haha jo det är sant 😛 Om man inte räknar med de förlorade 4000 kronorna i veterinärvård och bensin… 😛

      Gilla

%d bloggare gillar detta: