Sörpingagility!

Idag var det dags för årets agilitydebut! Eftersom vintern varit lång och kall och vi inte längre tränar i ridhus så är vi lite otränade och det märktes på resultatet, men jag är nöjd och glad ändå 🙂

I agilityklassen var jag för mycket vinklad mot tunneln som var nr 3, så Troll tog den istället för att hoppa hinder nr 2… Disk, men vi fortsatte, sen tog jag om gungan för att han inte riktigt stannade på kf och då blev vi utkörda från banan. Lite märkligt eftersom vi såg andra som fick köra klart även om dom var diskade och tog om kontaktfälten. Men men, vi fick ta raka vägen ut och Troll var nog lite förvånad för att banan var så kort.

Hoppklassen var riktigt rolig, men tyvärr gick Troll ur slalom en port för tidigt. Sist på banan var en raksträcka med platta tunneln, långhopp och hopp och efter platten kollade Troll bakåt efter mig och när han vände upp igen mot långhoppet så hann han inte riktigt hoppa av = rivning.

MEN han har inte rivit ett enda hopphinder 😀 Väldigt nöjd eftersom det brukar vara det stora dilemmat!

Monster hoppade ett hinder också och han förvånar mig när han från att vara smått galen runt planen blir helt fokuserad när jag tränar honom! Han sög över hindren och lekte  och kampade trots att det var en hund som hoppade fram alldeles nära och att det fanns hundar nästan överallt runt oss! Duktig bebis 😀

Publicerat på 25 april 2010, i Agility, Monster, Tävla, Troll. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Sörpingagility!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: