Inga vidare lopp

Söndagen gick inte nåt vidare bra för oss. Hopploppet var nog det sämsta lopp jag någonsin gjort. Det började med en disk på första hindret, sen fortsatte det i samma stil 😦 Vi var inte på samma bana, jag och Troll.

Agilityloppet gick lite bättre, men vi fick fel på uppfarterna på både balansen och gungan. Morr. Jag skulle verkligen vilja att bedömningen på uppfarter försvann. Det är ju knappast mindre skaderisk att Troll måste stanna på uppfarten för att sedan vräka sig iväg! Sammanlagt 20 fel blev det 😦

Monster skötte sig strålande på framhoppningsbanan igen! Jag vet att jag skryter men å andra sidan så har han ju ställt till med en hel del också 😉 Det är ju tur att han uppför sig strålande på banan som kompensation för de väggar mm som han ätit upp.. 😛

Publicerat på 10 maj 2010, i Agility, Tävla, Troll. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Alla positiva rapporter om Monster är välkomna 😉

    Gilla

%d bloggare gillar detta: