En särdeles dålig lördag, en födelsedagssöndag och en nytt-jobbmåndag!

Den här helgen har varit händelserik, fast kanske inte på hundfronten 🙂

Jag jobbade min sista helg på Kolmården och hade en lägerskola som var det värsta jag har varit med om. En av mammorna (nästan så jag skulle namnge henne så att hon hittar den här bloggposten om hon googlar sig själv) var så fruktansvärt gräslig så att hon förstörde min dag. Hon klagade på allt, använde alla härskartekniker som existerar, ändrade om mitt schema och hindrade effektivt mig från att göra något som helst bra jobb. Dagen slutade med att jag bröt ihop på kontoret (var väl inte på topp av en annan anledning heller) och jag vägrade ha klassen dagen efter. Att dom beställt en lägerskola var ju bara helt galet, vill man bara shoppa så är det betydligt billigare att bara betala inträde eller, faktiskt, åka till Ikanohuset istället.

Igår slapp jag min mardrömsklass och det var ju  himla skönt med tanke på att det var min sista dag OCH min födelsedag. Mamman hade uppfört sig med en ny zoolärare, hon blev kanske lite spakare av det? Sen fick dom ju som dom ville också, vi plockade bort alla djur ur schemat så att dom fick shoppingtid…Meningsfullt att betala dyra pengar för det, eller hur?

När jag kom hem firade jag och Pascal min födelsedag med tacos och B&J half baked, mmm 😛 Totalt är jag väldigt nöjd med min födelsedag, trots att jag jobbade. Fick en massage eller skönhetsbehandling på valfri salong, nån som har ett tips? Frågan är vad jag ska välja, massage eller ansiktsbehandling…?? Väldigt trevligt val iaf 😀

Idag börjar jag nya jobbet på länsstyrelsen! Ska bli väldigt spännande 🙂 Ett ”riktigt” jobb med förmåner och vettig lön, så jäkla najs 😀 😀

Publicerat på 17 maj 2010, i Jobbelijobb!, Just nu. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

 1. Tur att helgen slutade bättre än den började och att du hade en bra födelsedag!

  Hoppas nya jobbet känns kalas!

  Gilla

 2. Shopping på Kolmården??!! Är det typ gosedjuren i delfinariet och lunchbaguetten på fiket? OMG vilka stolpskott!

  Lycka till på nya jobbet! 🙂

  Gilla

  • Ja det är gosedjuren och halsbanden och annat ”krafs”… ”Men dom har ju med 150 kr var och det är ju väldigt viktigt att dom får handla upp det…”

   Gilla

 3. Grattis i efterskott!
  Skönt att ha bestämt sig för vilket jobb du ska ta. Hoppas att det uppfyller alla förväntningar!!!

  Gilla

%d bloggare gillar detta: