Oskarshamn dag 1

Mitt tävlande var klart redan före kl 10 så nu sitter jag bara och kollar på alla klubbkompisar 🙂

Dagen började med hopploppet och det gick strålande tills Troll skulle ta ett hinder och sen springa runt det men han hoppade tillbaka istället. Jag som var otydlig kan man gissa.. Sen halkade han omkull i slalomet med rumpan och missade en port, utöver det kändes han jättefin! Mycket bättre än vad han känts de senaste gångerna vi tränat 🙂

Agilityloppet sen och jag satte honom, gick ut och upptäckte plötsligt att jag hade honom runt fötterna! Då hade vi passerat vägranslinjen och resultatet blev ju en usel tid 😦 Loppet gick riktigt bra annars så jag grämde mig rätt mycket över det onödiga vägran, men i efterhand fick jag veta att vi fick en 5a på balansens uppfart också så då hade vi ändå inte nollat.

Sen gick vi ut en promenad och Troll rusade runt i en kurva utan att se sig för och krashade rakt in i Yra. Han stöp i backen med nosen före och reste sig på 3 ben 😦 Det onda i frambenet försvann efter 10 min men hakan var uppskrapad och vänster hörntand av! Inte så farligt som tur är men vi behöver uppsöka veterinären och kanske en hundtandläkare för att fixa den. Det verkar inte göra ont så som det ser ut så kan vi fortfarande starta imorgon 🙂

Publicerat på 29 maj 2010, i Agility, Tävla, Troll. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Oskarshamn dag 1.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: