Nytt sidhuvud!

Nu är det väl ändå på tiden att byta ut den väldigt vintriga bilden som prytt bloggen och fixa till en riktigt somrig istället 🙂 Om den nya bilden inte syns, testa att uppdatera webläsaren!

Vi tog 6 juni-ledigt idag och traskade på stan en sväng och åkte sen ut till Bergs slussar och hade picknick i solen 🙂 Monster stirrade storögt på båtarna och slussades fram och jag kom på att han nog inte sett en båt förut?

Sen låg vi på bryggan vid Göta kanal och solade, det var RIKTIGT skönt 🙂 Troll lyckades med konststycket att glida ner med rumpan över kanten på bryggan och blev krampaktigt hängande på bryggkanten med svansen i vattnet. Så kan det gå när man envisas med att ligga på bryggan MELLAN matte och vattnet.. 😉 Det är ju smidigt att ha sele i det läget, bara att dra upp vovven igen 🙂

Nu är frågan, orkar jag pallra mig bort till fårhagen för ett litet pass, eller ska jag stanna kvar i soffan…?

Publicerat på 31 maj 2010, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Nytt sidhuvud!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: