Oskarshamn dag 2

Vi hade en riktigt trevlig kväll på Gunnarsö semesterby, thaimat och godis med (förstås) en massa hundar runt omkring. Vi är ett riktigt stort gäng nu och vi ockuperade 4 stugor med totalt över 20 hundar! Galet många 😀

Troll hade inga men efter sin skadade tand och vurpa i lördags (förutom att en tandbit förstås fortfarande är av 😉 ) så det var inga tvivel om att skulle kunna starta även igår 🙂

Igår var jag faktiskt lite irriterad efter agilityloppet, det verkar som att det ALLTID är något som går fel. Morr! När ska vi ha marginalerna på vår sida?? Sen funderade jag lite och vi har ju faktiskt knappt tränat i vinter och Troll var ju dessutom halt i mars så vi kom igång med säsongen väldigt sent. Och han har gått BRA i helgen! Så, uppryckning, mer banträning och PÅ’T IGEN!!!

Men hur gick det då?

Hopploppet först, en bana med många framförbyten och eftersom jag vill låta honom jobba själv så att han inte river så blir mina byten lite sena och därmed blir svängarna lite stora. Ett hinder tog han hoppande på sidan, gullgubben! Han gick jättefint och jag tänkte att nu går det vägen, MEN så missade han hindret efter i kort tunnel. Jag var lite sen upp så han sög mot mig och sprang förbi hindret 😦 Annars var det ett riktigt bra lopp!

Sen kom agilityn, en riktigt rolig bana! Det gick väldigt bra fram tills slalomet där han gick in i andra porten! Det var en rak enkel ingång som han borde klarat. I försök nummer två gick han ur i 10e porten istället. Sen rev han ett näst sista hindret också. Får kolla in filmen om jag kan hitta varför han rev?

Totalt sett har han iaf rivit ett (1!) enda hinder på hela helgen och eftersom det är vårt stora problem så känns det lysande! Och vad vi behöver är banträning, ska man prestera på banor så måste man ju träna på såna också! Synd att säsongen blir så kort när man inte tränar i ridhus, kanske borde hänga med till Boxholmshallen vintertid, även om det är långt?

Monster då, det lilla Monstret? Han har skött sig helt lysande i helgen!!! Jag är så himla glad och nöjd med honom, han har varit tyst nästan hela tiden 😀 Han har bara skrikit precis när jag tagit ut Troll, sen har han varit riktigt duktig! När han varit ute och minglat så vill han ha koll på precis allt och det har ju hänt att det kommit ett skall när han sett en cool bc på planen, men han har varit kontaktbar och gått att bryta 🙂 Sen har vi ju tränat förstås, det gäller ju att passa på att träna på att koncentrera sig på mig även när det finns massor med hundar och folk runtom. Och han har varit SÅÅ duktig! Han älskar verkligen att hoppa, bara drar mot framhoppningshindren när vi passerar 🙂 Det stod ett A-hinder täckt med plast vid hoppbanan där vi stod en stund igår och Monster bara ville upp och sen ställde han sig 2+2 🙂 Sötnosen är helt fascinerad av balanshinder och han är för härlig den lilla rackaren 🙂

Ett STORT GRATTIS också till Malin och Knutte som tog sitt första CERT igår 😀 😀

Johanna och Trox tog en pinne i hopptvåan 😀

Cissi och Lipton som tog en (?) SM-pinne 😀

..och så ber jag om ursäkt om jag missat någon nu…

Publicerat på 31 maj 2010, i Agility, Monster, Tävla, Troll. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Skönt att han ”bara” skrikit lite 😉

    Gilla

  2. du ska se att ni snart har marginalerna på er sida!!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: