Jogging, agility och att vara på rätt köl igen :)

Jag har varit galet trött senaste tiden och det har säkert att göra med jobbyte, ställningstagande angående de tre (3!) doktorandtjänsterna som jag blivit kallad till intervju för, samt flytt och en bil som inte funkar. Men nu så är det lite mer stabilt och jag känner mig piggare 🙂 Så pigg att jag till och med tagit tag i min egen träning och sprungit två gånger, varav den ena FÖRE jobbet! Vore väldigt bra om jag kan hålla igång det nu 😛

Igår hade vi agilityträning med MT-gruppen och jag tog med en hopptrea av Kent Svartberg med saker jag behöver träna på, dvs staket och att ta hinder från fel håll. Banan var svår men rolig! Jag är riktigt nöjd med Troll, han rev när han kom helt fel på hindren men han har blivit mycket bättre på att lyfta på benen!

Monster tog igår platta tunneln, däcket på fullhöjd och långhoppet på ”riktigt” utan hjälp 🙂 Han kan också ta flera hinder i rad, svänga riktigt tajt och vi påbörjade bakombytesträning på hinder häromdagen. Det tar sig 😛

Publicerat på 03 juni 2010, i Agility, Hedvigs träning, Jobbelijobb!. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Jogging, agility och att vara på rätt köl igen :).

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: