Havererad dag, vallning o lite motion

Igår var min dag rätt fullbokad med jobb och styrelsemöte och så ovanpå det var det min fårdag. Jag jobbade ute en bit söderut och jag hade bara ett par beten kvar som kändes väldigt onödiga att lägga ännu en arbetsdag på så jag jobbade klart. 10 timmar blev det och jag kom hem, hungrig och med kissnödiga och rastlösa hundar lagom när mötet började. Alltså hoppade jag mötet, annars hade jag väl inte kommit hem förrän mitt i natten 😉 Så kan det gå när dagar spricker!

Vi vallade en sväng istället, var väl inte bästa passet, men Troll börjar iaf bli bättre på fråndrivning! Monster fick träna fösning, men våra skenande får gör att det blir lite svårt. Tröga bagglamm önskas, fast dom här är bra för Trollis.. Måste leta reda på spårlinan också, Monster rycker gärna och när jag håller i rep så bränner jag sönder händerna. Vi körde hörnet också avslutningsvis och det gick riktigt bra innan Monster tappade hjärnan och inte fattade något längre.

Jag har legat i med springandet nu, det känns riktigt bra! Jag har sprungit 3 gånger i veckan nu i 3 veckor och ofta springer jag på morgnarna före jobbet. Annars skulle jag inte hinna med det. Tillsammans med ett gäng situps så finns det nog en chans att bikiniformen iaf blivit bättre när det blivit tillräckligt varmt för att bada. Jag blev urless på bilringarna till slut och det krävs väl det för att jag ska ha motivation nog att gå upp kl 06 för att köra ett pass i spåret 😛 Jag springer inte så långt än, men det blir ju bättre och bättre iaf 🙂

Publicerat på 16 juni 2010, i Hedvigs träning, Jobbelijobb!, Monster, Troll, Vallning. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

  1. Vad duktig du är i spåret! Jag springer förvisso också 5 km ca 3 ggr / vecka.. Men det blir kvällstid och inga situps.. och midjeväskan runt magen vill inte riktigt ge sig..

    Men hejja oss!

    Gilla

  2. Fåren verkar reagera väldigt olika på våra hundar. Jag har gått och önskar mig mer springiga får eftersom jag tycker det går väl trögt när de inte vill flytta sig för min hund. Konstigt…

    Gilla

%d bloggare gillar detta: