En update om allt möjligt

Det har blivit kutym att blogga på gående fot från min iPhone numera, utan den skulle det blivit betydligt färre inlägg 🙂

Jag har gjort illa en fot tyvärr så löpning och agility (åtminstone den sorten där jag också springer) får ligga nere. Jag tror foten är överansträngd så det är nog bara att ta det lugnt ett tag. Irriterande är det eftersom jag verkligen kommit igång med springandet men inte mycket jag kan göra åt det 😦

Hundarna är iaf i fin form, Troll känns stark och fin och han är inte något stel efter träning heller 😀 Så himla skönt!

Monsters slalomträning går framåt och fem här gången har han mycket mer driv och tryck! Det går mycket långsammare än Susans utlovade 12 dagar men så är kanske jag inte Susan heller 😉 I övrigt så kan han alla hinder utom kf-hindren. Han fattar själva beteendet men han kan inte riktigt hantera farten och eftersom han är lite het så är det svårt att få honom att köra i ett tempo han klarar. Men det blir nog bra 🙂

Vår 25a är klar enligt ryktet så nu kan Monster träna vallning på mindre yta! Det blir kanon tror jag! Fållan ska nog fixas i helgen, sen så! Det ska bli så skönt när alla praktiska saker är fixade runt fåren så att man kan fokusera på vallningen istället.

Till sist vill jag önska lycka till åt alla er som är på SM i helgen! EM, Anna, Bea, Eva, Åsa, Therese, Malin, Ninnie, Malin med flera, vänner, klubbkompisar och Seglingehundar, KÖR SÅ DET RYKER!!! Jag vet att ni kan 😀

Publicerat på 18 juni 2010, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för En update om allt möjligt.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: