Midsommar i Varamon

Nyss hemma från en underbar midsommar i en stuga vid Vätterns strand! Jag och hundarna har premiärbadat, det var kallt men vi överlevde 😛 Annars har vi ätit väldigt gott, umgåtts med härliga människor, gjort semesterplaner och bara haft det väldigt väldigt skönt 😀

En sak har hänt här, en av våra obetäckta ungtackor har lammat. Ägaren visste inte om dräktigheten men hon var inte så förvånad eftersom dom ändå HADE gått med bagge… Hmm. Vi har ju vallat på tackorna i tron att dom varit obetäckta och det känns ju lagom kul att veta att jag vallade på dom bara nån eller ett par timmar innan hon lammade. Men mor och barn mår iaf strålande bra, de går lite för sig själv ute i hagen och tackan verkar vara väldigt beskyddande. Vi ska få tackan utbytt men de måste ju gå där ett tag innan vi kan flytta på dom, vilket också innebär ingen vallträning.

Ett agilitypass blev det också här ikväll. Troll kändes väldigt fin och gick riktigt bra, Monster börjar fatta vitsen med att sitta kvar och hoppar så fint så. Han är riktigt duktig på a-hindret också, men rusade upp på gungan två gånger innan jag han ropa bort honom. Galna hund, men han verkar inte bli rädd direkt. Mer någon form av skräckblandad förtjusning, som ett barn i en berg -ochdalbana… Knashund 🙂

Nu är vi rätt trötta, mat och lite tv-serier är vad som gäller 🙂

Publicerat på 26 juni 2010, i Agility, Fåren, Just nu, Monster, Troll. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Midsommar i Varamon.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: