Duktig Hedvig, duktiga hundar

Duktiga jag först då, är på väg till spåret för andra gången den här veckan! Klockan är 06.30 och det är rätt behaglig temperatur att springa i och min fot har inte gjort ont sen sist 🙂

Det var agility med MT-gänget igår och det var trevligt som vanligt! Vi körde en hopp 3 och det gick riktigt bra i början och i slutet med Troll. Nu har vi kört rätt svåra banor och börjar bli lite bättre på det, det är kul!

Monster uppförde sig strålande på banan, men han härjar en del bredvid vilket ju gör att han blir trött fort. Borde egentligen alltid börja med honom så att han har energi kvar när det är hans tur. Han ger iaf alltid allt och är hur som helst väldigt rolig att jobba med 🙂

Publicerat på 01 juli 2010, i Agility, Hedvigs träning, Monster, Troll. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Duktig Hedvig, duktiga hundar.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: