Missa inte…

Evas serie om Andrarum!! I den tredje delen finns massor med bilder på Monsters pappa Ben och dom är faktiskt rätt lika! Däremot så har det där coola lugnet som Eva nämner inte riktigt infunnit sig hos Monstret ännu 😉 Mamma Inz finns med på bild i del två, men dom är inte särskilt lika alls. Inte syrran Kelli heller för den delen, spretig familj utseeendemässigt det där 🙂

Vi har tyvärr vallningsuppehåll nu, tackan med lammet har vandrat tillbaka till flocken 😦 Nu får vi vänta på att ägaren till fåren ska byta ut tackan och köra mor och barn på sommarbete innan vi kan valla igen..

Publicerat på 01 juli 2010, i Fåren. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. haha våra hundar är som Inez, spralliga och roliga. Inz är ju fortfarande sån, 8 år… 😛

    Gilla

  2. Ja sprallig är ordet 😀 Och rolig är bara förnamnet 😉

    Gilla

%d bloggare gillar detta: