Dogsen och Sheila är tillbaka och åskan kom!

Nu är hundarna tillbaka och jag är glad 🙂 Dom har det bra hos pappa men jag vill ha pojkarna hos mig 😀

Min bil Sheila, som ju har varit en följetong av strul hur länge som helst, fungerar nu! Miraklet heter ny hallgivare 😛 Jag behöver fixa ett par saker till på den för att det ska vara riktigt bra, som nya tändkablar, ett relä och handbromsvajern behöver spännas, men den GÅR!!! Idag satte jag dessutom på solfilm på rutorna baktill så det blir skugga på hundarna och det gick faktiskt riktigt bra! Jag vet när jag skulle sätta på solfilm på FAT, det var ett elände och blev inte särskilt snyggt heller… Men nu ser det rätt så bra ut 🙂 Jag är verkligen glad över att ha fått tillbaka bilen, AC och hundbur är värdefulla grejer 😀

Jag har jobbat utomhus i fält i två dagar i över 30 graders värme, ovanpå det så blir jag uppriven på benen, eller uppäten av diverse djur. Jag har lärt mig idag att de avlånga gråfläckiga heter regnbroms och att det är de som de ut som stora, lite randiga flugor som heter blinningar. Obehagliga är dom hur som, enda fördelen är väl att det är lätta att slå ihjäl när de väl satt sig. När regnet kom tillsammans med lite åska nu på kvällen sjönk temperaturen med 10 grader, så himla skönt! Jag gillar värme, men någon måtta får det väl vara, markerna har ju nästan torkat upp och vägarna är så klibbiga av växtsav att cykeln nästan stannar… Och det är jobbigt att jobba ute när byxorna antingen klibbar fast av svett, eller att man river sönder benen om man går i shorts, och på lunchen sitter jag i bilen med motorn igång och ac:n på vid lunchen för att fly undan hetta och insekter och det går åt 4 liter vatten under arbetstiden utan att jag behöver gå på toa mer än vanligt. Det är faktiskt liiiite jobbigt.. 😛

Nu väntar sängen!

Publicerat på 13 juli 2010, i Just nu. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Vad skönt att du har bilen igen nu behöver jag inte följa efter dig överallt i min bil 😛

    Gilla

%d bloggare gillar detta: