Monsters höfter och Trolls klo

Destination Djurdoktorn i morse och jag tog med Trolle för att se om någon möjligtvis hade tid att kika på hans klo (eller avsaknaden av densamma). Sven kikade på sporren och sa att hela klokapseln är borta, vilket ju är bra. Jag fick ett recept på antibiotika om det behövs och rådet att hålla såret luftigt, tratt på och binda om det på promenader. Sen lämnade vi Monster för hans röntgen.  Monster protesterade lite men sen följde han med veterinären.

Jag hade lätt ont i magen faktiskt när jag åkte till jobbet och lämnade Troll ensam med en jättetratt på huvudet, men han verkar ”bara” bli apatisk och ligga ner, han försöker inte bryta sig ur den. Skönt det, för om det ska läka fort så är det nolltolerans mot slickande som gäller!

Monsters höfter då, veterinären sa att det såg fint ut! Nu är det ju inte han som bestämmer, men han har ju sett en del höfter ändå… Nu är det bara att hålla tummarna och vänta… Jag fick faktiskt bilderna på en CD-skiva men jag lyckas visst inte plocka fram dom eller så lyckades inte bränningen? Får se om jag kan lyckas få fram dom… Monster blev iaf omtyckt av djurvårdarna, han var så söt och snäll tyckte dom 🙂

Publicerat på 15 juli 2010, i Just nu. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

 1. Skönt att det såg fint ut! Håller tummarna att skk också tycker det!

  Gilla

 2. Allvarligt talat…. Hur mycket otur ska du och Troll ha egentligen?! Hoppas verkligen inte ni missar Fagersta för en ynka liten klo nu!!!

  Gilla

  • Men eller hur! Jag får låta bli att valla, det händer ju ofta då, iaf när det händer precis innan tävling.. 😦

   Gilla

 3. D e klart han blev omtyckt!
  Fina hundar 🙂

  Gilla

%d bloggare gillar detta: