Bergslagsveckan del 1

Vovvarna och jag är i Smedjebacken och tävlar. Hittills har vi tagit två pinnar och diskat oss två gånger på 4 lopp!! Jag är väldigt nöjd med Trollis, sen förra helgen räknat så har han bara rivit ett hinder på 6 lopp och det var en typisk situation där jag störde honom med mitt flaxande. Här på Bergslagsveckan har han inte rivit ett enda hinder! I söndags diskade vi oss i agilityloppet när Troll tog en tunnel istället för slalom och i hopploppet kom vi 4a och tog vår första pinne i hoppklass 2! Igår kom vi 4a och tog vår andra pinne i agilityklass 2, sen diskade vi oss i hoppklassen vid en svårighet som det bara är att åka hem och träna på 🙂 Jag är så himla nöjd 😀

Det går bra för resten av gänget också, AC och Index drämde till med en dubbelvinst i klass 1 igår och Lydia och Dingo kom 3a i samma klasser 🙂 I söndags vann Bea och Heba agilityklass 1 och Eva och Knut tog en dubbelvinst i hoppklass 1 och agilityklass 2. Stort grattis till er alla 😀

Monster har tränat lite och skötte sig strålande, dessutom är han lugnare i tältet, himla skönt! Det hjälper att inte ha tältet precis vid banan tror jag, men han känns också lite vuxnare 🙂 Vi träffade Monsters kullsyster Kelli förstås och dom är ju galet olika! Man kan knappt tro att de är av samma ras, men söta är dom ju förstås båda två 🙂

Publicerat på 20 juli 2010, i Agility, Tävla, Troll. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Duktiga stor-Trollet!! Härligt att ni kommit igång med agilityn på allvar nu!!

    Söt han blivit Monster!!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: