Bergslagsveckan del 2

Tisdagens lopp blev två diskade lopp, men vi fick med oss 2 pinnar, en i hopp och en i agility! Jag känner mig väldigt nöjd, framför allt så har jag sett att vi KAN sätta nollor, vilket är väldigt bra för mitt självförtroende 🙂 På 8 lopp (Katrineholm och Fagersta) så har vi fått till 3 nollor, betydligt bättre statistik än vad vi brukar ha 😀 En pinne kvar i agilityklass och 2 i hoppklass har vi nu till klass 3 🙂 De diskar vi gjorde kändes också ”bra”, alltså att Troll kändes fin och att vi lika gärna kunde ha satt en nolla om det inte varit för mina små handlingsmissar… Good dog, shame about the handler… De lopp som kändes sämst var faktiskt loppet där vi fick hoppinnen, det var verkligen en slitnolla, och det allra sista loppet i tisdags då vi båda var rätt trötta.

Här kommer filmer på pinnloppen!

Publicerat på 23 juli 2010, i Agility, Film, Tävla, Troll. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Bergslagsveckan del 2.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: