Det är himla roligt..

.. att valla när det går så mycket framåt! Monster har utvecklats massor under de senaste 2 veckorna 😀 Nu trycker han inte på alls lika mycket, är mycket lugnare, kan flankera och börjar kunna get up och lay down. Dessutom börjar skillnaderna mellan höger och vänster minska, han har ju alltid föredragit höger varv. Jag har börjat lägga på away och come bye också, men det är långt ifrån klart än.

En av tackorna som vi hämtade senast är lite tjurig, hon attackerar inte, men hotar lite, men Monster ignorerar det totalt! Vet inte om han inte fattar eller om han bara skiter i det, resultatet blir iaf att tackan inte får något för sina hot. Stark liten hund 😛 Måste ta med kameran och filma nästa gång så att ni får se Monstret in action 😀

Trolle och jag jobbar vidare på away och come bye. Mirakulöst nog kunde han ju det plötsligt när jag tog en time out när han gjorde fel. Idag lade jag på pipan (som jag är väldigt dålig på att använda) och då kunde han visst det också. Inte lika bra, det medges, men ändå!

Nu ska jag njuta av min semester, det lutar åt en solstol och en bok. Slappa tills Pascal kommer hem, då blir det kalas! Pascal fyller nämligen år idag, hurra! 😀

Publicerat på 28 juli 2010, i Monster, Troll, Vallning. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Det är himla roligt...

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: