Monsteragility och vila

Eftersom man lätt, såhär mitt i sommarsäsongen, tränar nästan varje dag så klämde jag in 3 dagars vila. Därför så går vi bara promenader just nu, innan MT-träningen i agility imorgon och tävlingar i Frövi till helgen.

Jag har bestämt mig för att inte starta Monster i agility i höst, vi hinner inte bli riktigt klara om vi inte tränar järnet och det hinner vi inte. Vi har ju ändå vallningen också 🙂 Det får bli debut till våren istället! Vi är ju inte klara med slalom, där dyker det upp nya små problem hela tiden (som att han inte fattar dom svåra ingångarna från båda hållen, går bara förbi första porten. Nu har jag lagt ner ingångarna och kör rakt fram istället. Inte en aning om vad jag gjort för fel, men metoden passar visst inte oss iaf!). Sen är inte kf riktigt klara och inte långhoppet heller. Det känns helt enkelt bra att ha vintern på oss 😉

Publicerat på 10 augusti 2010, i Agility, Monster. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Malin o Knutte

    Tycker att du gör helt rätt! Finns ingen anledning att stressa, tror bara att det blir fel om man inte är redo och så känns det som skaderisken är större med en ofärdig hund. Ni kommer ändå sopa banan med alla när ni är redo!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: