Gamla inlägg och uttråkade hundar

Jag håller påatt plocka över mina inlägg från den gamla bloggen hit, inspirerad av Eva! Jag gjorde ett försök i början, men lyckades inte lista ut hur jag skulle ändra datum, men nu så! Det är lite kul att läsa vad jag gjorde för 4½ år sedan, tydligen tränade Troll och jag väldigt mycket lydnad. Där ser man, saker förändras 😛 Jag fotade mycket mer då också och det borde jag ju faktiskt ta upp igen! Jag tycker ju att det är roligt, det är att mina kamera inte riktigt räcker till som gör att jag inte tycker att det är lika roligt längre.

Mina hundar är inte rustade för att klara flera dagars inaktivitet. Jag har klickertränat dom, men Monster tycker att det är jobbigt att inte inte springa på långa promenader eller träna ordentliga pass. Han kommer ju få lära sig i vinter, vårt liv brukar ju bli betydligt lugnare då, men just nu är han lite jobbig och klängig, stackaren.. :(Jag fick iaf stretcha hans bakben igår, ett tecken på att sträckningen är på väg att läkas!

Publicerat på 25 augusti 2010, i Monster, Rehab, Troll. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

 1. hur ändrar man datum då…?

  Gilla

  • Över publicera-knappen finns en knapp med publicera-redigera. Där trycker du och så kan du ändra datum!

   Gilla

 2. Är det därför min reader säger att jag har en massa olästa inlägg från den tiden då det fanns snö och grejer 😛 Jag trodde att det var den som fått spelet men nu vet jag att det är du. 😉

  Gilla

%d bloggare gillar detta: