Rustahinder och bilen gick igenom besiktiningen utan anmärkning!

Så jäkla skönt, idag gick bilem igenom besiktningen och jag behöver inte komma tillbaka i år 😀 Det känns väldigt väldigt bra! Jag håller på att försöka sälja bilen och det är ju väldigt trevligt att kunna säga att den gått igenom!

På vägen hem svängde jag förbi Rusta, dom har ju hinder som kostar 150 kr styck. Det är ju ett rätt bra pris för helt okej hinder. Just nu kan jag inte träna på dom, men konhindren funkar sådär på mina stora hundar och jag behöver något lite bättre. Förhoppningsvis så blir det här bra, det blir ju stabilare eftersom man kör ner hinderstöden i backen.

Annars håller jag på att för över gamla inlägg, det är rätt många så jag kommer nog hålla på ett tag. Om ni får uppdateringar på RSS eller liknande får ni ignorera dom gamla inläggen, jag vet inte hur man tar sig runt det så att det inte visas… Det är kul att läsa om vad jag gjorde för 4 år sedan, vad jag tänkte osv.. Jag bloggade väldigt ofta då jämfört med nu, men då pluggade jag och då har man ju lite mer tid. Nu går hela dagarna åt till att jobba och hela kvällarna till hundarna och Pascal och då blir det inte mycket bloggtid helt enkelt 🙂

Publicerat på 26 augusti 2010, i Just nu. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Jag kan köpa din konhinder också!! Vi gör ju bra affärer du o jag! 😛 Tänkte köpa mig en platt tunnel från rusta..

    Gilla

    • Hm ja kanske det! Så kan jag köpa ett par till hinder från Rusta 😛 men deras tunnlar är nog tyvärr lite klena för mina hundar 😦

      Gilla

%d bloggare gillar detta: