Hemma igen hos älskling och två nippriga hundar

Jag är lite lätt trött efter att ha jobbat mer än 30 timmar på tre dagar, hundarna är däremot lätt galna efter att jag inte varit hemma ordentligt sen i torsdags egentligen. Dom är inte så trevliga att gå ut med när dom har så mycket överenergi. Men nu ska dom nog lugna ner sig när matte är på plats 🙂

Saker och ting börjar lätta här, bilen är såld, vi har skaffat ett köksbord (!) och en ny bil ska inhandlad på lördag! Troll ser ganska fin ut, inte helt återställd för han är stelare på höger bak, men han markerar inte och jag tror det är dags att börja med sjukgymnastik på allvar! Monster verkar helt återställd i sitt bakben, men nu är det rätt kört att hinna med VP i höst. Målen skiter sig när hundarna skadar sig kan man väl lugnt säga…

Publicerat på 09 september 2010, i Jobbelijobb!, Monster, Troll. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Hemma igen hos älskling och två nippriga hundar.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: