Plågsamma Hedvigförsök del 2

Sådär, efter en timme på hudkliniken konstaterades det att det är svårt att avgöra vad jag egentligen reagerat på eftersom nickelallergin brett ut sig så mycket. Det är blåsor på hela området där de andra testerna i samma rader satt… Alltså ska jag nu testas om för de ämnena som satt bredvid nickeltestet. Ett nytt plåster på armen blev det, denna gång utan nickel…

Det kunde iaf konstateras att jag är allergisk mot kobolt. Vad detta innebär är lite oklart, men tydligen används det som färgämne i till exempel blått smink och i blå kläder. So no more blue jeans? Ingen påfågelsblå ögonskugga på Hedvig? Vad kommer detta egentligen få för följder??? Nån som vet något om koboltallergi? Lite fattig info om man googlar faktiskt…

Publicerat på 17 september 2010, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Plågsamma Hedvigförsök del 2.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: